Svake srijede u veljači edukacije za poduzetnike

Kroz besplatnu seriju predavanja Edukacijom do uspjeha moći će se od eminentnih predavača doznati kako postati poduzetnik, opstati i napredovati na tržištu

CRIKVENICA Veljača u Crikvenici rezervirana je za poduzetnike. Svake srijede, od 17-20 sati poduzetnici će u gradskoj vijećnici upijati nova znanja kroz seriju predavanja Edukacijom do uspjeha koju je organizirao Grad Crikvenica.

Na predavanja su pozvani svi koji žele postati poduzetnici, mikro i mali poduzetnicima, učenici te svi koji žele znati više i raditi uspješnije. Na kraju edukacije polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju. Saznat ćete kako postati i ostati poduzetnik, kako pronaći kvalitetnu radnu snagu, kako pratiti svoje troškove i kontrolirati ih, kako primjenjivati porezne propise, kako financirati poslovanje i poslovne poduhvate, kako promovirati poslovanje i proizvode, kako primjenjivati propise iz područja zaštite na radu i Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka.

O svim ovim temama govorit će eminentni stručnjaci iz svakog od područja, a postavljat će se i pitanja. Predavači iz institucija koje su ujedno i suorganizatori projekta su:

  • doc. dr. sc. Mirjana Grčić Fabić, profesorica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, nositeljica je kolegija Osnove poduzetništva, Ekonomika poduzetništva te Menadžment malih i srednjih poduzeća.
  • doc. dr. sc. Ana Marija Sikirić,  docentica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci na Katedri za računovodstvo, te sunositeljica kolegija Računovodstvo malih i srednjih poduzeća, Financijsko računovodstvo 1, Menadžersko računovodstvo i Računovodstvo proračuna i neprofitnih organizacija.
  • doc. dr. sc. Bojana Olgić Draženović, docentica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci,  članica je Katedre za financije i bankarstvo. Nositeljica je i sunositeljica kolegija Monetarna ekonomija, Financijska tržišta i institucije te Investicijska analiza.
  • dr. sc. Ivana First Komen, izvanredna profesorica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, pročelnica Katedre za marketing. Predaje više marketinških predmeta, a od 2013. je voditeljica programa cjeloživotnog učenja Online marketing.
  • Linda Mitrović, rukovoditeljica Odjela za tržište rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, RU Rijeka
  • mr. sc. Stjepan Kolačević, voditelj Odjela za nadzor poreza na dobit, dohodak i doprinose Porezne uprave, Područni ured Rijeka
  • Snježana Grgić, direktorica tvrtke Privatnost specijalizirane u području zaštite osobnih podataka i informacijske sigurnosti. Autorica je više stručnih radova iz područja zaštite osobnih podataka.

Suorganizatori projekta su Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske Općine, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Inspektorat rada PU Rijeka, Porezna uprava, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Poduzetnički centar Vinodol, Zagrebačka banka, Srednja škola dr. Antuna Barca i dr.

Sponzori projekta su: Konoba Trabakul, Kavana Toš, Milman d. o. o., Restoran Dida, Zagrebačka Banka.

error: Content is protected !!