Tempo za pohvalu: Novljani dobivaju dom zdravlja za godinu dana

Građevinari su u posljednje vrijeme vrlo često osuđeni na kritike zbog probijanja rokova, no GP Krk dobio je pohvale na gradskom vijeću Novog Vinodolskog za tempo gradnje

NOVI VINODOLSKI Građevinari su u posljednje vrijeme vrlo često osuđeni na kritike zbog probijanja rokova, no GP Krk dobio je pohvale na gradskom vijeću Novog Vinodolskog za tempo gradnje doma zdravlja u Novom Vinodolskom, na lokaciji Jurkovo, u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora. Investicija je vrijedna 11,3 milijuna kuna. Investitor je Dom zdravlja Primorsko-goranske županije, a Grad Novi Vinodolski je u projekt uložio gotovo dvije tisuće kvadrata vrijednog zemljište u centru i odrekao se komunalnog doprinosa. GRadnaj je počela prije sedam mjeseci, a Novljani bi dom trebali dobiti novi dom zdravlja za godinu dana.
U 900 kvadrata doma zdravlja naći će se mjesta za četiri ordinacije opće medicine, dvije ordinacije dentalne medicine, dentalni laboratorij, pedijatrijsku ordinaciju, patronažnu službu i turističku ambulantu.

error: Content is protected !!