Tretman Brow Henna idealan za obrve

Na tretman krenite u Centar ljepote Studio Moni iz Novog Vinodolskog

Dizajn obrva najboljom kanom i oblikovanje obrva koncem tretman je idealan za vruće ljetne mjesece, poručuju iz Centra ljepote Studio Moni iz Novog Vinodolskog. Bojanjem obrva kanom dobiva se idealan oblik i boja obrva. Bojanje obrva kanom je 100 posto prirodan tretman koji njeguje i potiče rast prirodnih dlačica i prekriva sijede.
Ako ste među damama koje su se unazad nekoliko godina previše zaigrale pincetom, a ne pada vam na pamet trpiti bol microblading tehnike popunjavanja obrva, onda je tretman BROW HENNA savršena, bezbolna metoda definicije i popunjavanja obrva. Iz nekoliko razloga.
Kana je prirodna, dobiva se iz istoimene biljke, na dlačici ostaje dulje od klasične boje za obrve, ali prima se i za kožu pa se ostvaruje tatoo efekt što nam je važno ukoliko na nekim mjestima imamo praznine zbog prekomjernog čupanja dlačica. Vrlo je intenzivna pa djeluje efektno i uza sve to hrani dlačice koje su vidljivo sjajnije nakon postupka.
Najbolja luksuzna kana za obrve je Brow Henna. Brow Henna kana daje učinak tetoviranja i može učiniti čak i tanke, iscrpljene i neuobičajene obrve modernim i izražajnim. Dostupna je u 12 nijansi, od lagane biserno plave, svijetlo smeđe i orašaste do tamne kave, čokolade i crne. Boja ostaje na dlačicama do 6 tjedana.

Tretman je dostupan u centru ljepote Studio Moni. Termin rezervirajte na 091/888-0718