Turbina prvi put na svom Podhumcu ove sezone

U goste Tribaljcima dolazi Goranka, utakmica se igra u nedjelju u 16,30 sati

TRIBALJ Turbina iz Triblja u nedjelju otvara sezonu na svom igralištu. U prvom kolu Tribaljci su izgubili u Mrkoplju 1:3, a u drugom kolu bili su slobodni. U kakvom raspoloženju i s kakvim očekivanjima član 2. županijske lige očekuje sezonu.
– U pripremnom periodu nije nam išla na ruku dobra turistička sezona, kada su neki drugi prioriteti tako da nisam generalno zadovoljan pripremama jer su trenirali uvijek isti. Rijetko se broj penjao iznad 11 igrača na treningu. Uspjeli smo odigrati dvije pripremne utakmice koje su pokazale da možemo držati kvalitetan ritam. Utakmica u Mrkoplju nije nam došla u dobar trenutak jer smo imali malih problema sa kvantitetom. Iako, ne možemo reći da nismo imali svoje prilike u toj utakmici. Nismo ih iskoristili, domaćin se drugo poluvrijeme bolje snašao, napravio određeni pritisak, koncentracija nam je pala i poraz je bio konačan ishod utakmice. Imali smo 14 dana da se pripremimo za utakmicu trećeg kola jer smo drugo kolo bili slobodni. Moja očekivanja su uvijek pokazati više od prethodne utakmice, pokazati na terenu da treniramo i radimo. To uvijek mora biti prednost na terenu nedjeljom, moramo pokazati da više želimo pobjedu od protivnika. Nije problem i izgubiti utakmicu, ali protivnik se itekako mora namučiti da bi te pobijedio, i to doma. Nedjelja je prilika da zabilježimo dobar rezultat i da se priključimo uspješnim momčadima na tablici. Liga će i ove godine biti interesantna jer je već u prva dva kola bilo iznenađujućih rezultata. Vrbovsko je u startu pokazalo da idu ove godine itekako ambiciozno, objašnjava trener Turbine Sebastian Knapić.

U ljetnom predahu iz Turbine su otišli Kristian Knežević, Deni Domijan, Željko Vukić i Mateo Bruketa. Došli su Dino Belobrajić, Filip Knežević, Alen Kršul, Marko Lužaić. Prvoj ekipi priključio se junior Petar Udovičić.

Utakmica protiv Goranke iz Ravne Gore igra se u nedjelju na Podhumcu u 16,30 sati. Tribine nisu otvorene za gledatelje.