U Novom sedmero oboljelih od koronavirusa

Stožer Civilne zaštite u suradnji sa nadležnom epidemiološkom službom poduzeo je sve potrebno kako bi se spriječilo širenje bolesti

NOVI VINODOLSKI Na području Grada Novog Vinodolskog sedam je osoba oboljelo od koronavirusa, najnoviji su podaci epidemiološke službe i stožera Civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog.
Stožer civilne zaštite u suradnji sa nadležnom epidemiološkom službom poduzeo je sve potrebne radnje kako bi se spriječilo daljnje širenje bolesti (utvrđivanje mjesta zaraze oboljelih, identificiranje kontakata, propisivanje samoizolacije, podrška u nabavci namirnica i osnovnih potrepština). Stožer još jednom apelira na građane da se pridržavaju svih propisanih mjera, kako ne bi došlo do daljnjeg širenja bolesti.

Posebnu pozornost treba obratiti nadolazećem blagdanu Dana svih svetih, gdje se očekuje pojačana posjećenost grobljima. Od posebne je važnosti pridržavati se obveze nošenja maske i distance od minimalno 1,5 metra.

Za sva pitanja i pomoć glede COVID-19 bolesti građani se mogu obratiti stožeru Civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog putem e-maila: info@novi-vinodolski.hr.

error: Content is protected !!