ERSTE AD

U subotu se pale Božićne lampice i prva adventska svijeća na Pavlinskom trgu

Senjane u subotu u 18 sati čeka program koji uključuje kuhano vino i kobasice na terasi hotela Bura 45°

SENJ Prigodni adventski program za najljepši dio godine pripremili su Grad Senj i Turistička zajednica grada Senja Program započinje 27. studenoga u 18 sati paljenjem Božićnih lampica i prve adventske svijeće na Pavlinskom trgu te druženjem uz kuhano vino i kobasice na terasi hotela Bura 45°. Za dobru glazbenu atmosferu pobrinut će se Duo Domižana.

Kroz adventsko vrijeme posjetitelje očekuje još božićni sajam Osnovne škole S.S. Kranjčevića, božićna priredba Dječjeg vrtića Travica, predstava za djecu, adventsko natjecanje u kuhanju tripica, blagdanska mađioničarska predstava, dolazak Moto Mrazova koji će darivati djecu te spravljanje velikog rižota od liganja na Badnjak. U vrijeme adventskih vikenda najmlađi će moći uživati u animiranim božićnim filmovima u senjskom kinu, a oni malo stariji moći će se svake subote od 18 sati družiti uz kuhano vino i kobasice na terasi hotela Bura 45°.

Posjetite Senj i zajedno s nama uživajte u nadolazećim blagdanima! Molimo posjetitelje da se pridržavaju trenutno važećih epidemioloških mjera, pozivaju organizatori Grad Senj i TZ Senja. Suorganizatori adventskog programa su POU Milutina Cihlara Nehajeva Senj, OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića, Dječji vrtić Travica, Moto racing klub Senj i hotel Bura 45.

error: Content is protected !!