ERSTE AD

Zablistajte i uđite u Novu godinu u svom najboljem izdanju

Centar ljepote Studio Moni složio je posebnu ponudu, neodoljivu i učinkovitu

Centar ljepote Studio Moni će se potruditi da doista i bude tako pa smo složili posebnu ponudu koja je neodoljiva i učinkovita!
Paket 6 tretmana za lice i vrat koji vas košta 2.400 kuna, a još za vas imamo poseban gift box s proizvodima za kućnu njegu Peptide lifting krema 50 ml i Peptide serum 30 ml u vrijednosti od 1.577 kuna koje dobivate na poklon.
Maloprodajne cijene proizvoda su: Peptide dnevna krema 50 ml 780 kn i Peptide serum 30 ml 797 kn.
Ukratko, 6 tretmana platite 2.400 kuna, a na poklon dobijete proizvode za njegu lica u vrijednosti od 1.577 kuna!

Predstavljamo vam Peptide Lift, revolucionarni tretman za bore i ekspresivne linije, odmah vidljivi i jako dugotrajni lifting efekt. Formula sadrži zadnju generaciju peptida koji učinkovito kao nikada do sada djeluju na fantastičan rezultat. Svi peptidi iz Peptide lift linije aktiviraju različite receptore i mehanizme koji djeluju blagotvorno na ublažavanje i zatezanje bora, obnovu elastičnosti i čvrstoće tkiva.

Aktivni sastojci
Korijen cikorije djeluje tako da postiže odmah vidljivi lifting efekt, pojačava sintezu kolagena, smanjiva bore i ekspresivne linije, zateže i učvršćuje.
Peptide NA-2 (neuro djelovanje) djeluje na smanjivanje najdubljih bora i ekspresivnih linija, relaksira kontrakciju mišića.
Peptide NA-8 (neuro djelovanje) djeluje na kontrakciju mišića te na taj način ublažava bore i ekspresivne linije. Te usporava nastajanje novih.
Peptide CA-6 (smirujuće djelovanje) djeluje protuupalno i protiv svih alergena, pojačava prirodnu hidrataciju kože u najdubljim slojevima, Odmah se vidi poboljšana elastičnost i baršunast izgled kože.
Peptide LIFT-6 (učvršćujuće djelovanje) značajno zatezanje kože, poboljšan tonus i čvrstoća, sprječava starenje kože i štiti od slobodnih radikala.

Paketi su dostupni u ograničenim količinama.
Info 091 888 0718

Uđimo u Novu sa stilom i nadajmo se najboljem!

error: Content is protected !!