Upišite online medijsku školu u PAR-u

Naučite kako izvještavati za TV, web, radio, tisak, kako napisati objavu za medije, organizirati konferenciju za medije… Početak škole 14. travnja: 3 tjedna po 3 dana po 2 sata

RIJEKA Visoka poslovna škola PAR otvara on-line medijsku školu za srednjoškolce, studentice i studente kojisu željni znanja i vještina iz područja marketinga i medija.
“Jedina medijska škola za prave prijatelje!”- upišite zajedno i platite pola!
U PAR-u (paru) je sve ljepše!

1. NOVINARSTVO
2. DIGITALNE PLATFORME
3. MARKETING, MEDIJI I ODNOSI S JAVNOŠĆU

Početak nastave 14. travnja, završetak 30. travnja

 • Medijska škola će te naučiti:
  – producirati jednostavne i složene novinarske vrste, oblike i forme
  – kako izvještavati za televiziju, radio, tisak ili internetske medije
  – složiti Facebook status (koji zahtijeva puno više truda i promišljanja nego što bi se na prvi pogled moglo učiniti)
  – o osnovnim obilježjima medija i njihovoj ulozi u odnosima s javnošću
  – napisati objavu za medije koju će ti mediji i objaviti
  – organizirati konferenciju za medije
Medijska škola će te naučiti: – producirati jednostavne i složene novinarske vrste, oblike i forme – kako izvještavati za televiziju, radio, tisak ili internetske medije – složiti Facebook status (koji zahtijeva puno više truda i promišljanja nego što bi se na prvi pogled moglo učiniti) – o osnovnim obilježjima medija i njihovoj ulozi u odnosima s javnošću – napisati objavu za medije koju će ti mediji i objaviti – organizirati konferenciju za medije

Predavači:

ANTO RAVLIĆ, vlasnik i glavni urednik portala Tunera.info

Nakon završene srednje škole, smjer novinarstvo u gimnaziji, završava Fakultet političkih znanosti u Zagrebu – smjer novinarstvo.  U novinarstvu je 34 godine, od toga profesionalno 28 godina.

Honorarno je radio za Večernji list i Slobodnu Dalmaciju, a u Novom listu je 25 godina radio kao novinar i urednik, čak i glavni urednik u jednom periodu.

Danas je vlasnik i glavni urednik portala Tunera.info koji pokriva događanja u Hrvatskom primorju odnosno gradove Bakar, Crikvenicu, Kraljevicu, Novi Vinodolski, Senj te Vinodolsku općinu. Tekstovi na portalu dnevno se otvore 30 tisuća puta.

Urednik je, već 16 godina, časopisa za sigurnost i kulturu prometa Žmigavac, a također i novinar i urednik niza lokalnih listova i publikacija.

 

ŽARKO STILIN, prodekan za poslovnu suradnju i predstojnik Katedre za marketing i komunikacije na Visokoj poslovnoj školi PAR.

Diplomirao je na studiju novinarstva televizijsko novinarstvo i odnose s javnošću, nakon čega završava poslijediplomski specijalistički studij Marketing menadžment. Karijeru je započeo u izdavačkoj kući Profil International, nakon čega je radio na nizu odgovornih upravljačkih pozicija u javnom sektoru kao voditelj regije i nacionalnog ureda. Vlasnik je inovativne i uspješne marketinške agencije aha marketing d.o.o. i direktor kvarnerskih eno – gastro festivala WineRi Rijeka, VINO s okusom SOLI Crikvenica i LokVINA Kastav. Profilirao se kao stručnjak za odnose s javnošću, upravljanje komunikacijama, protokol i vođenje političkih izbornih kampanja u više mjesnih, lokalnih, regionalnih, parlamentarnih, predsjedničkih i europskih izbora. Osim što predaje na Visokoj poslovnoj školi PAR, čest je gost predavač na različitim institucijama gdje drži brojne stručne seminare, radionice i treninge iz područja novinarstva, odnosa s javnošću, upravljanja marketingom i upravljanja događanjima.

Cijena programa je 990,00 kn, ali to nije sve!
Ako se prijaviš s frendom ili frendicom, kolegom ili kolegicom, PARtnerom ili PARtnericom oboje
ostvarujete 50% popusta! Akcija ne traje do isteka zaliha nego za prvih 5 prijava. Što čekate!?
marketing@par.hr
Ali ni to nije sve!
“Šeraj dalje i osvoji stipendiju za medijsku školu!”
Što to znači? Stipendija kod nas znači skroz free, gratis, 0 kn!
Ionako dane provodiš na društvenim mrežama? Šeraj Medijsku školu i skupljaj lajkove do 8. travnja. Kada si spreman pošalji nam print screen i dokaži da si zaslužio besplatnu edukaciju jer si najuspješniji ambasador škole.
Ako ti nešto nije jasno, kontaktiraj nas na marketing@par.hr.