Uravić u Plavo-zelenoj ligi: puno neuspješnih “malih mamića”, a treneri su sami krivi za rušenje svog digniteta

Nema sumnje da će biti zanimljive polemike nakon Uravićevog gostovanja koji je bez rukavica pričao o “vrućim” nogometnim temama s obje strane Učke

Povratkom regionalnog nogometa, vratila se i emisija “Plavo-zelena liga” internet televizije Novinet TV. Urednik portala IstraSport i vrsni poznavatelj istarskog nogometa Elvis Uravić prvi je ovogodišnji gost emisije koja prati zbivanja od druge lige do druge županijske lige. Gotovo 45 minuta razgovora o lokalnom nogometu s obje strane Učke mnoge će zainteresirati. Nema sumnje da će biti zanimljive polemike nakon Uravićevog gostovanja koji je bez rukavica pričao o “vrućim” temama.
Krenulo se “nonšalantno”, analizom istarskih klubova. Uravić zna tko će biti prvak 3. HNL Zapad. Jedna se momčad zabavlja, drugoj je odsustvo ambicija dosad bila snaga, a sad postaje slabost. Na ulazu jednog stadionu bi, po Uraviću, trebao stajati natpis “ovdje nikad nema mira”, a jedan je istarski klub po turbulencijama usporedio s Hajdukom. Vrlo je zanimljivo Uravić pričao o trenerima i njihovim čestim smjenama.

Gost Uravić i voditelj Ravlić u studiju Novinet TV u Matuljima