Vavik vjerna Kirija skuplja namirnice za socijalno ugrožene

Vavik vjerna Kirija skuplja namirnice za socijalno ugrožene

Arhiva

Navijači će prikupljeno predati Crvenom križu u Crikvenici i Novom

Crikvenica – Udruga navijača HNK Rijeke „Vavik vjerna Kirija“ u koordinaciji s gradskim društvima Crvenog križa Crikvenica i Novi Vinodolski započinje humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene obitelji na području Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine. Akcija prikupljanja artikala traje do četvrtka 12. prosinca. Osim artikala navedenih u prilogu može se donirati i novac kojim će se kupiti artikle s liste. Za sudjelovanje u akciji dovoljno je donirati 30 kuna.

Prema aktualnim podacima Centra za socijalnu skrb na području Grada Crikvenice postoji 31 korisnik dok na području Grada Novog Vinodolskog i Općine Vinodolske postoji 96 korisnika pomoći. Nakon završetka akcije Udruga će predati prikupljane donacije Crvenom križu koji će proslijediti donacije na adrese korisnika.

Skuplja se: gel za tuširanje 200-500 ml, šampon za kosu (200-500 ml), pjena za brijanje (muškarci 200 ml), paket britvica za žensku i mušku higijenu, higijenski ulošci za žene, vlažne maramice za bebe, školske bilježnice i pribor, čokolade i bomboni s božićnim motivima, suncokretovo ulje (1 lit), brašno glatko (1 kg), palenta (0,5 kg), pašte (500 gr), riža (1 kg), griz (500 gr), trajno mlijeko (1 lit), konzerve (grah, kukuruz, grašak – 250 gr).

error: Content is protected !!