VIDEO 11 manje kvarat – Marijana Biondić, Enrico Marotti i Marta Blažević u fokusu današnje emisije

Dnevnu dozu zanimljivih vijesti iz našeg kraja gledajte svakodnevno u 10:45 sati na svim platformama regionalne mreže Novinet.hr.

Matulji – U današnjoj emisiji 11 manje kvarat ugostili smo Marijanu Biondić, direktoricu turističke zajednice grada Crikvenice koja nam je govorila o zdravstvenom turizmu, počecima i razvitku istog, kao i o osmoj po redu održanoj CIHT konferenciji- Crikvenica International Health Tourism Conference.

Osim razgovora s gošćom, u današnjoj emisiji saznali smo kako je protekao 10. „ACI Cup Optimist 2020.“ održan na regatnom polju ispred Ičića. Posjetili smo i Gradec, skriven u dubokoj šumi otoka Krka, koji je kolijevka Frankopana. O sportskim i poslovnim uspjesima, razgovarali smo s našim višestruko nagrađivanim jedriličarom na dasci – Enricom Marrotijem. Portal Lanterna u suradnji s Martom Blažević, donosi serijal o tome kako napraviti ljekovite pripravke od biljaka- danas smo naučili kako napraviti melem za usne.

Priloge o spomenutim temama pogledajte u današnjoj emisiji 11 manje kvarat. Dnevnu dozu zanimljivih vijesti iz našeg kraja gledajte svakodnevno u 10:45 sati na svim platformama regionalne mreže Novinet.hr.