VIDEO Crikveničke “Maškarane štorije i ludorije”: gost kapetan Matkovića Loren

Možete li zamisliti crikveničke maškare bez Matkovića? Nezamislivo

CRIKVENICA Tko god poznaje crikveničke maškare, zna gdje počinju. Tradicionalno u Matkovićima. Jasno je da su Matkovići i Udruga za narodne običaje Matkovići nezaobilazna postaja u priči o crikveničkoj maškaranoj tradiciji. A tko će biti sugovornik nego kapetan Loren Lelas.

Turistička zajednica Grada Crikvenice kroz seriju priča “Maškarane štorije i ludorije” podsjeća na poznate i otkriva nepoznate činjenice o crikveničkim maškarama. Maškarane štorije i ludorije” možete gledati na našem portalu. U prvoj epizodi gostovao je fotograf Igor Ivančić, u drugoj voditelj, zabavljač i sportaš Marino Ferenčić, u trećoj veliki simpatizer crikveničke maškarane tradicije, meštar riječkog karnevala Toni. A sada je red na mlade snage.

 

 

 

 

 

Turistička zajednica Grada Crikvenice, kao dugogodišnji organizator programa Maškara u Crikvenici je odlučila maškare u 2021. godini u potpunosti preseliti u virtualni svijet pa poziva sve zaljubljenike u maškare da se druže na društvenim mrežama i kanalima, prvenstveno na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica. Šaljite svoje fotografije, ispričajte maškaronske anegdote, sjećanja ili tajne. A u “Maškarane štorije i ludorije” stižu novi gosti.

error: Content is protected !!