[VIDEO] Emisija “11 manje kvarat” gostovala u Bakru

U mozaičnoj emisiji su gostovali gradonačelnik Klarić, predsjednik KK Adria Oil Škrljevo Sep, direktorica turističke zajednice Jelušić Marić te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Bakra Pavletić

Bakar – Današnja emisija “11 manje kvarat” TV Novineta emitirala se iz Bakra, točnije iz našeg današnje studija koji se “ušuljao” u Gradsku knjižnicu Bakar. Gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić prenio je informacije s jutrošnjeg sastanka na kojem je odlučeno da će Grad Bakar, u prvom mahu, pomoći stradalim područjima uplatom od 150 tisuća kuna te organiziranim skupljanjem pomoći.

Prvi čovjek Bakra osvrnuo se na projekte u 2020. godini, naglasio zadovoljstvo da korona kriza nije usporila i odgodila značajne gradske investicije te najavio projekte koji čekaju Bakar u sljedećoj godini. S posebnim zadovoljstvom je Klarić govorio o investicijskom stampedu u Industrijskoj zoni Bakar.

Predsjednik Košarkaškog kluba Adria Oil Škrljevo Vice Sep našim je gledateljima i ljubiteljima košarke dočarao kako se košarkaški klub borio sa svim nedaćama koje je sportu donijela korona te izrazio uvjerenje da će u sljedećoj godini košarkaši sa Škrljeva potvrditi status stabilnog člana elitnog razreda hrvatske košarkaške lige.

Direktorica Turističke zajednice Grada Bakra Sonja Jelušić Marić otkrila je kako je Bakar krizu iskoristio za inovativne turističke projekte koje je publika prihvatila s oduševljenjem te podsjetila na nagrade pristigle u turističku zajednicu.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Bakra Darko Pavletić objasnio je što znači novi vatrogasni dom na Škrljevu za vatrogastvo Bakra, pohvalio se masovnošću i spremnošću vatrogasaca Grada Bakra te istaknuo izvrsnu suradnju s JVP Rijeka.