Vrtić preselio u školu

Zahvaljujem svima koji će regulirati promet u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića te pomagati u dočeku djece pred školom, kaže ravnateljica vrtića

Senj – Dječji vrtić „Travica“ od danas obavlja sve svoje aktivnosti na privremenoj lokaciji u Osnovnoj školi „S.S. Kranjčevića“. Akcija preseljenja provedena je u subotu uz pomoć djelatnika Gradskog komunalnog društva Senj, Grada Senja i njegovih gradskih ustanova i trgovačkih društava.

„Djeca i roditelji zadovoljni su smještajem u školi i dobrom organizacijom. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u akciji preseljenja kao i onim službama i institucijama u gradu koje će i nadalje regulirati promet i u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića te pomagati u dočeku djece i roditelja pred školom“ riječi su ravnateljice vrtića Dubravke Glavaš.

Podsjećamo, kako bi se izbjegla gužva i olakšalo prometovanje, od 30. ožujka do 15. lipnja 2019. godine privremeno se zabranjuje parkiranje u Kranjčevićevoj (Aleju) na potezu od Velikih vrata do školsko – sportske dvorane „Robert Barbić – Beli“. Rekonstrukcije vrtića započet će 8. travnja.

error: Content is protected !!