Zubčić kandidat HSS-a za načelnika Vinodolske općine

Kandidaturu ističem sa željom da svoje iskustvo samostalnog privrednika i načelnika Općine stavim u službu svih stanovnika našeg kraja, poručuje Zubčić

BRIBIR Božidar Zubčić Zube kandidat je HSS-a za načelnika Vinodolske općine. Rođen 1960. godine, po struci turistički radnik. Početkom 1997. godine pokreće vlastiti obrt, radi u Lovačkom domu Vepar na Lukovu (bribirska šuma), a 2011. godine seli sjedište obrta u vlastiti poslovni prostor u centru Bribira (pizzeria Poli Zubi).
– U politički život Općine uključujem se kao član mjesnog odbora 2009. godine, a od 2013. godine obavljam volonterski dužnost zamjenika načelnika, kao zamjenik pokojnom Ivici Crniću. Nakon Crnićeve tragične smrti, preuzimam dužnost načelnika, i vjerujem, uspješno privodim mandat kraju. U prošlom mandatu aktivno sudjelujem u radu Općinskog vijeća kao vijećnik. Kandidaturu ističem sa željom da svoje iskustvo samostalnog privrednika i načelnika Općine stavim u službu svih stanovnika našeg kraja.
Vinodolska općina, velika površinom, i mala brojem stanovnika, pažljivim i potpuno transparentnim trošenjem proračunskih sredstava, stvaranjem duha zajedništva sa ciljem napretka svakog našeg naselja, korištenjem prirodnih potencijala, odabirom i pripremom projekata za sufinanciranje sredstvima Evropske unije, zasigurno će postati kraj još poželjniji za život, zaključuje kandidat za načelnika Općine Zubčić.

error: Content is protected !!