Autobusi voze Senjane na komemoraciju Gavranu u Krivi Put

Zamoljavaju se Senjani da u nedjelju ne parkiraju kod sportske dvorane gdje će se održati dio komemoracije

Senj / Krivi Put – U nedjelju će se dostojanstveno obilježiti 25. godišnjica pogibije stožernog brigadira Damira Tomljanovića Gavrana. Grad Senj i Gradsko komunalno društvo omogućuje svim zainteresiranim građanima prijevoz autobusima na relaciji Senj – Krivi Put – Senj.

Prvi autobus kreće s autobusne postaje u Senju u 10 sati, a povratak iz Krivoga Puta, s groblja uslijedit će u 13 sati. Drugi autobus polazi s autobusne postaje u Senju u 10,15 sati, a povratak iz Krivoga Puta ( groblje) je u 13,15.

Za sva pitanja i informacije, zainteresirani se mogu javiti voditelju prijevoza na broj 099/308-9918.

Nakon komemoracije na Gavranovom grobu u Krivome Putu, te služenja svete mise u krivoputskoj župnoj crkvi BDM Snježne, program obilježavanja 25. obljetnice, uz kulturno – umjetnički program, nastavlja se u školsko – športskoj dvorani Robert Barbić Beli u Senju. Kako se očekuje veliki broj posjetitelja, iz Grada Senja mole vlasnike automobila parkiranih u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića da ih premjeste i ne parkiraju na tom prostoru. Mjesto koje treba ostati slobodno od parkiranih automobila je Šetalište Alej, od Velikih vrata do poslovnih prostorija HEP-a.

error: Content is protected !!