Smotra konja sutra u Krivom Putu

Svečano otvorenje smotre konja je u 13 sati, u 14 sati počinje Bambino kup. Izložba konja započet će u 14,30 sati. Za 16 sati predviđena je pučka fešta uz nastup grupe „ Biseri Gacke“

Krivi Put – Smotra konja održat će se sutra na igralištu NK Bunjevac u Krivom Putu u organizaciji Konjičkog kluba Ana.„Raduje nas što je Ministarstvo poljoprivrede prepoznalo ovu manifestaciju, na kojoj će biti izloženo pedesetak najboljih hrvatskih hladnokrvnjaka koje u stajama drži ono malo preostalih uzgajivača Ličko – senjske i Primorsko – goranske županije, te je odlučilo biti pokrovitelj Smotre. Izložba konja u Krivom putu nije samo izložba, ona je povratak u prošlost, nada za budućnost“, rekao je predsjednik KK Ana Jure Turina.

Svečano otvorenje smotre konja zakazano je za 13 sati, a u 14 sati počinje Bambino kup. Izložba konja starta u 14,30 sati. Za 16 sati predviđena je pučka fešta uz nastup grupe „ Biseri Gacke“ te gastronomsku ponudu. Organizaciju smotre pomogli su Grad Senj i Turistička zajednica Grada Senja. Pokrovitelj manifestacije, uz resorno Ministarstvo, je Grad Zagreb s Agencijom za plaćanje poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Izaslanik gradonačelnika grada Zagreba bit će pročelnik Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Emil Tuk. Podršku manifestaciji pružili su i Hrvatska gospodarska komora te Hrvatska poljoprivredna komora.

error: Content is protected !!