ERSTE AD

Bura odgodila utakmicu Nehaja na Krku, još uvijek tema penal u Poreču

Dok čekaju zaostalu subotnju utakmicu protiv Rudara, Senjani još komentiraju suđenje protiv Jadrana u subotu

SENJ Prvi put je utakmicu između Krka i Nehaja odgodila korona, a danas je drugi pokušaj propao zbog bure. Utakmica će se vjerojatno odigrati na proljeće. Senjani nisu završili jesenski dio prvenstva. U subotu na svom terenu igraju protiv Rudara.
Kako se nije odigrala utakmica na Krku, nogometna tema broj jedan u Senju je još uvijek utakmica u Poreču. Senjani su nezadovoljni suđenjem. Imaju dvije primjedbe. Prva se odnosi na penal dosuđen u 87. minuti. U Nehaju su uvjereni da lopta nije pogodila igrača u ruku već u prsa. Druga primjedba se odnosi na poništeni gol u sudačkoj nadoknadi. Senjani tvrde da je riječ o čistoj situaciji. Sporne trenutke s utakmice Jadran – Nehaj možete vidjeti na samom početku jučerašnje emisije Plavo-zelena liga TV Novineta.
Podsjetimo da je i na proljeće bilo tenzija nakon utakmice Senjana i Porečana u Senju. sporan je opet bio penal za Nehaj u 68. minuti kojim su gosti došli u vodstvo. Kroničari Nehaja tada su tvrdili da desetak godina nije bilo tako napeto u Senju na nekoj nogometnoj utakmici.

error: Content is protected !!