ERSTE AD

Tri nagrade Simply the best ostaju u Crikvenici, jedna putuje u Bakar

Dobitnici nagrada u sklopu 22. turističke burze Put su hotel Esplanade, agencija Via Mea, TZ Grada Bakra i Muzej Grada Crikvenice

SELCE Među 41 dobitnikom nagrada Simply the best za 2020. godinu, u sklopu 22. turističke burze Put, četvero je dobitnika iz Hrvatskog primorja. To su hotel Esplanade Crikvenica, agencija Via Mea Travel iz Crikvenice, TZ Grada Bakra i Muzej Grada Crikvenice. Turističku burzu Put organiziraju DMK Vall 042 d.o.o. i Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) dok tradicionalnu godišnju nagradu za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu “Simply the best”, utemeljenu 2009. godine, dodjeljuju UHPA i specijalizirani turistički magazin “Way to Croatia”.

Hotel Esplanade dobio je nagradu u kategoriji smještajni objekti, a nagradu je preuzela direktorica marketinga Jadrana Lucija Jukić. Agencija Via Mea Travel zaslužila je nagradu u kategoriji suradnja s lokalnom zajednicom na unapređenju turističke ponude. Nagradu je preuzela voditeljica poslovnice Tatjana Plašč. TZ Grada Bakra zaslužila je nagradu u kategoriji Novi projekti u turizmu za projekt Baštinska škrinjica. Nagradu je preuzela direktorica TZ Grada Bakra Sonja Jelušić Marić. Posebno priznanje za projekte dobio je Muzej Grada Crikvenice za izložbu Prva na Jadranu, izložbu koja govori o prvoj trajektnoj liniji u Hrvatskoj, Crikvenica – Šilo. Nagradu je primila ravnateljica Silvija Huljina.

Crikveničani s nagradama

Na svečanosti u hotelu Katarina u Selcu, u ime Grada Crikvenice 170 gostiju je pozdravila zamjenica gradonačelnika Crikvenice Ivona Matošić Gašparović, u ime TZ Grada Crikvenice voditeljica marketinga Gordana Jelenović, a u ime Jadrana direktorica marketinga Lucija Jukić.

Agencija Via Mea i TZ Bakra često surađuju na projektima

Sutra će se uručiti nagrade Simply the best za 2021. godinu. Dvostruki program jer se lani zbog pandemije nije dijelilo nagrade.

Lucija Jukić

Tatjana Plašč

Sonja Jelušić Marić

Silvija Huljina

 

 

error: Content is protected !!