Djeca poželjela skatepark u Crikvenici

U sklopu Dječjeg tjedna gradonačelnik Crikvenice Rukavina primio je djecu iz osnovnih škola i vrtića

Crikvenica – U sklopu Dječjeg tjedna gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina i njegova zamjenica Silvia Crnić primili su djecu iz osnovnih škola i vrtića. Gradonačelnik je predstavio djeci rad gradske uprave, projekte i planove.

Gdje god dođete u Hrvatsku, o Crikvenici se lijepo priča, govori se o Crikvenici kao o gradu u kojem se lijepo živi i puno gradi. Izuzetno se trudimo da zadržimo ljude u gradu kroz brojne mjere, dodao je gradonačelnik Rukavina. Crikvenica je grad turizma, ali trudimo se pokrenuti i druge projekte koji će ponuditi nove mogućnosti, rekao je gradonačelnik Crikvenice navodeći pretvaranje krša u poljoprivredno zemljište iznad Selca te između Jadranova i Kačjaka. Gradonačelnik je istaknuo veliku ulogu hotelske kuće Jadran u razvoju turizma te naglasio da je nužan balans između hotela i privatnog smještaja jer Crikveničani bolje žive zahvaljujući iznajmljivanju. Gradonačelnik je podsjetio na uređenje vrtića i škola, najavio uređenje otvorenog bazena i gradnju zatvorenog bazena. Rukavina je naglasio da Grad ulaže velika sredstva u sport. Gradonačelnik se osvrnuo i na ulaganja u sport rekavši da je cilj ulaganja da što više djece s područja Crikvenice sudjeluje u sportu, a ne da klubovi plaćaju igrače koje dovode sa strane.

Među 13 djece našli su se dječja gradonačelnica Leona Bončić i predsjednica dječjeg gradskog vijeća Antonia Grbčić.

Zamjenica Crnić je poručila da su djeca važan dio crikveničke priče. Pratimo vas nagradama i stipendijama, a pokušavamo prepoznati što bi vi željeli vidjeti u gradu, rekla je Crnić.

Hanu Malnar iz OŠ Zvonka Cara je zanimalo hoće li Crikvenica dobiti skate park, a zamjenica Crnić je najavila uređenje skate parka u sklopu skorog cjelovitog uređenja glavne gradske plaže.

Lucija Kostelić je poželjela da područna škola Selce dobije mini sportsku dvoranu. Zamjenica Crnić je najavila skoro uređenje dječjeg igrališta kod škole u Selcu.

Mala gradonačelnica Leona Bončić je pitala može li Dramalj dobiti plažu za pse, a dobila je odgovor da se razmatra jer neki zagovaraju, a drugi se protive.

Djeca su poželjela da McDonalds stigne u Crikvenicu.

error: Content is protected !!