Đujić: Glas za SDP je glas za slobodnu Hrvatsku

Kandidat SDP-a iz Novog Vinodolskog danas je dobio i podršku HSU-a Hrvatske koji pozvao sve svoje članove i simpatizere da u 7. Izbornoj jedinici svoj glas daju Saši Đujiću

NOVI VINODOLSKI Saborski zastupnik i kandidat Restart koalicije Saša Đujić u sedmoj izbornoj jedinici posljednji dan kampanje odlučio je provesti u društvu svojih sugrađana u Novom Vinodolskom. Tom prilikom istaknuo je važnost nadolazećih parlamentarnih izbora jer oni određuju smjer u kojem će Hrvatska krenuti, te pozvao građane da na njih izađu u što većem broju.
“Hrvatska ima jasan izbor ili potpuni Restart, uz stabilizaciju gospodarstva, zaštitu građana u nadolazećoj krizi, veće plaće i mirovine, novu obrazovnu reformu, moratoriji na kredite što nudi SDP sa svojim partnerima. Ili nastavak korupcije, neorganiziranosti, laži i manipulacija što nudi HDZ, ali ovaj puta u koaliciji s radikalnom desnicom predvođenom Miroslavom Škorom i ljudima koji bi nam određivali što smijemo i što ne smijemo raditi čak i u vlastitim domovima. Izbor je tu jednostavan, a jedino glas za SDP i partnere garantira da se neće dogoditi vlast koruptivnog HDZ-a i Škorinih radikala. Stoga je glas za SDP, glas za slobodnu Hrvatsku“, istaknuo je Saša Đujić.

Predsjednici SDP-a, PGS-a i HSU-a Novog, Mihael Jovanović, Zoran Butorac i Jadranka Jovanović pozvali su birače u 7. Izbornoj jedinici da izađu na izbore i svoj preferencijalni glas daju Saši Đujiću kandidatu na 12. mjestu na listi broj 19. Restart koalicije, koji je u prošlom mandatu bio jedan od najaktivnijih saborskih zastupnika i često u Saboru govorio upravo o lokalnim temama i problemima malih ljudi, te se već dokazao kao zastupnik čiji se glas u Saboru čuje.

Đujić je danas dobio i podršku HSU-a Hrvatske koji pozvao sve svoje članove i simpatizere da u 7. Izbornoj jedinici svoj glas daju upravo Saši Đujiću.

error: Content is protected !!