Klarić: HDZ dokazuje da Bakar i Hrvatska znaju i mogu

Klarić: HDZ dokazuje da Bakar i Hrvatska znaju i mogu

Klarić s premijerom Plenkovićem

Gradonačelnik Bakra prepoznat je kao čovjek iza kojeg stoji razvoj Industrijske zone Bakar, najveće i najaktivnije gospodarske zone u Hrvatskoj. Klarić poručuje: u nedjelju glasujte razumom, glasujte za HDZ

BAKAR Prekosutra na parlamentarne izbore, kao kandidat HDZ-a u sedmoj izbornoj jedinici, izlazi bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić. Dva mandata su iza prvog čovjeka Bakra, Klarić je uvjeren da će saborski zastupnik postati i treći put.

Gradonačelnik Bakra je prepoznat kao čovjek iza kojeg stoji razvoj Industrijske zone Bakar. Zahvaljujući ulaganjima većim od 360 milijuna kuna, Klarić i suradnici pretvorili su Industrijsku zonu Bakar u najveću i najaktivniju gospodarsku zonu u Hrvatskoj. Zona na Kukuljanovu se može pohvaliti s gotovo pet tisuća radnih mjesta. U svakom mandatu otvoreno je tisuću radnih mjesta. I ne namjerava se stati. Ulaže se novih 26 milijuna kuna, što iz bakarskog proračuna, što uz pomoć države i europskih sredstava. I otvaraju se novi platoi za 300 tisuća kvadrata, na koje će stići novi poduzetnici koji planiraju otvaranje nekoliko tisuća novih radnih mjesta. Klarić često zna Zonu nazvati gospodarskim srcem Hrvatskog primorja. Bez imalo ustručavanja može se reći da Industrijska zona Bakar, na čijem je razvoju najupornije inzistirao gradonačelnik Klarić, primjer da Hrvatska zna i može.

Klarić s ministrom Medvedom i braniteljima

U vrijeme Klarićevih mandata u Bakru je realiziran je niz kapitalnih projekata: izgradnja dviju školskih sportskih dvorana, dvaju novih dječjih vrtića, gradske knjižnica, vatrogasnog doma. Obnovljeno je pet domova kulture, 12 crkava, izgrađeno kilometara i kilometara vodovoda, cesta, nove javne rasvjete i brojne komunalne infrastrukture. Omogućen je besplatan gradski javni prijevoz između 12 naselja za sve građane, financira se 63 udruga u sportu i kulturi u koje se svake godine uloži preko dva milijuna kuna. Omogućeni su preventivni zdravstveni pregledi za građane, radne bilježnice za učenike osnovnih škola, produženi boravak u svim školama, logoped i pedijatar za najmlađe, stipendije i nagrade sportašima.

U nedjelju, nema dileme, tvrdi Klarić.
“Iz našeg iskustva i ne tako davne prošlosti znamo da naš narod bira srcem, a to iskreno hrvatsko srce često je zavedeno lijepim riječima i praznim obećanjima. Sada želim da to srce posluša glas razuma. Razum govori i grmi, da vrijeme u kojem živimo traži snažnog lidera koji ima znanja i snage stvarati sigurnu Hrvatsku za sve njene građane. Glas razuma govori i da je takav čovjek među nama. Četiri godine neprestano se bori s krizama i pobjeđuje. Pokreće projekte, riječi pretvara u djela, poštuju ga, slušaju u svijetu i u zajednici europskih naroda. U vremenima krize i izazova biraju se baš takvi. Velika stranka vođena mudrošću, znanjem i čvrstom voljom, jedina može voditi i stvarati sigurnu Hrvatsku, zato Andrej Plenković i HDZ nemaju alternative, to je glas razuma”, poručuje Klarić.

error: Content is protected !!