FOTO Ako netko ulaže u Primorje, to je HDZ

Kandidati za eurozastupnike iz redova HDZ-a posjetili su i Kraljevicu, razgledali su frankopanski dvorac i družili se s građanima

KRALJEVICA Nakon Bakra, kandidati za eurozastupnike iz redova HDZ-a posjetili su i Kraljevicu. Prva postaja bio je dvorac Nova Kraljevica koji se u sklopu projekta Putevima Frankopana obnavlja europskim sredstvima. Potom su Dubravka Šuica, Tomislav Sokol i Nikolina Brnjac, u pratnji gradonačelnika Dalibora Čandrlića, zamjenice gradonačelnika Paule Vučković i predsjednice gradskog vijeća Kraljevice Vesne Špalj krenuli u centar Kraljevice na druženje s građanima.

Populisti nemaju program, a ako i imaju, ne mogu ga ispuniti, poručila je Šuica Kraljevičanima najavljujući dolazak Angele Merkel na predizborni skup HDZ-a u Zagreb uoči izbora za europarlament. Tko može dovesti njemačku kancelarku, pitala je slavodobitno Šuica građane Kraljevice.

Znam da vam u Kraljevici treba trg, rekla je Šuica dodajući da nije znala da Primorje krije toliko lijepih tvrđava i najavila da će ih s veseljem i radoznalošću posjetiti čim uhvati malo vremena. Šuica je rekla da je Hrvatskoj mjesto u Europi, uz Zapadne zemlje, gdje je oduvijek i bila, dok komunisti nisu došli. Došao je red da dobijete i Primorsko-goransku županiju i da Komadina pođe u penziju, zaključila je Šuica.

Sokol je rekao da se u Primorju osjeća kao doma jer obitelj ima kuću u Grižanama 40 godina. Ako netko ulaže u ovaj kraj, to je HDZ, zaključio je Sokol.

error: Content is protected !!