Fotografirajte se na Korzu i pomognite udruzi Nada

Akciju organizira Rotary klub Rijeka Novi val, a sav prihod ide udruzi žena operiranih dojki

RIJEKA Rotary klub Rijeka Novi val priprema još jednu blagdansku humanitarnu akciju. Uskoro će Korzo zabljesnuti pod lampicama, a osim štandova sa slasnim zalogajima i pićima, ove godine će nas ponovno čekati i jedna imela. Zna se što se mora učiniti kada se nađete ispod imele – a mi smo tu da vam zauvijek ovjekovječimo taj trenutak.

“Bila jednom jedna pusa…” humanitarna je akcija u organizaciji Rotary kluba Rijeka Novi val koja se prvi puta održala u prosincu 2019. godine, a onda je zbog pandemije uslijedila pauza od dvije godine. Uspješna humanitarna akcija ove godine se ponovno vraća na Korzo, sada još zabavnijeg sadržaja!

Fotkati se možete ispred poglavarstva Grada Rijeke 26. studenog i 3. prosinca, od 17,30 do 21,30 sati. Ispred objektiva ste Vi, a spremno čekaju divni riječki fotografi Ante Jurjević, Viktor Pravdica, Damir Zamaklar, Josip Knapić – Ginger Traveler i Mateo Levak.

I dok vi pozirate ispred imelice, tu će se pojaviti i jedno zeleno, trbušasto, krzneno stvorenje u obliku kruške, prćastog nosa s mačjim licem i ciničnim karakterom! Zvuči poznato? Da, Grinch je čuo za našu akciju i odlučio je napraviti sve što može da vam ukrade pusu i uskoči u fotografiju!

Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže ispod imelice i na taj način, osim stvaranja lijepih uspomena, učine i dobro djelo. Naime, sva prikupljena sredstva usmjerit će se na Udruga žena operiranih dojki Nada Rijeka. Cilj Udruge Nada je da kroz okupljanje i edukaciju osigura psihološku, pravnu, logističku, humanitarnu pomoć i fizioterapiju što većem broju žena oboljelih i liječenih od raka dojke kao i njihovim obiteljima i drugim zainteresiranim osobama.