Frigo Kvarner preporuča: Daikin Emura klima stvorena za vrhunski komfor

Ovdje sam da unaprijedim vaš život, stvorim ugodu i poboljšam klimu u prostoru. Da vas rashladim ljeti i ugrijem zimi

Tražite klimu koja spaja najbolje performanse i jedinstveni dizajn? Frigo Kvarner, firma iza koje stoji 20-godišnje iskustvo, ima posebnu ponudu u danima u kojima temperature nezaustavljivo rastu. Daikin Emura stvorena je za vrhunski komfor. Posebna, ali ipak diskretna. Tiha poput šapta. Savršen dodatak svakom domu!

Ovdje sam da unaprijedim vaš život, stvorim ugodu i poboljšam klimu u prostoru. Da vas rashladim ljeti i ugrijem zimi. Stvorena sam za svagodišnja doba. Dizajnom se ističem u svakom interijeru. Posebna sam, ali ipak diskretna. Tiha poput šapta. Ipak, osjetit ćete moju prisutnost, uz komfor koji stvaram i čist zrak koji vam pružam.
U cijelosti dizajnirana i projektirana u Daikinu, dobitnica dvije nagrade za dizajn – iF Design Award i Red Dot Product Design Award 2022, Daikin Emura će i vaše zidove će učiniti ponosnima!

Za više informacija, posjetite salon Frigo Kvarnera u Vinodolskoj 33 u Crikvenici ili se javite na telefon 095/5790045

Daikin Emura stapa se sa svakim interijerom. Stvorena je pružiti potpuni osjećaj ugode i vrhunsko iskustvo svojim korisnicima. Daikin Emura uključuje zidnu unutarnju jedinicu, usklađeni daljinski upravljač i redizajniranu vanjsku jedinicu. Svaki dio uređaja slijedi Daikin filozofiju dizajna. Daikin klimu možete birati u tri boje: bijela, srebrna i crna. Njome možete upravljati s lakoćom: na daljinskom upravljaču istaknute su najvažnije funkcije poput temperature, ventilatora, power mode-a ili tihog načina rada.