Igra se Memorijal Darka Brnjca

U subotu će nastupiti mlade ekipe Primorja, Opatije, Pule, Palada, ženska ekipa Tribes (iz irskog Galwaya) i domaćin VK Crikvenica

Crikvenica – U subotu u 15 sati na Gradskom plivalištu u Crikvenici održat će se četvrti Memorijal “Darka Brnjca”. Radi se o turniru posvećenom Crikveničaninu Darku, prerano preminulom vaterpolskom zaljubljeniku. Darko je u punom smislu te riječi “živio” vaterpolo. Unio je cijeli svoj život u ovaj sport, a posljednje četiri godine djelovao je kao predsjednik Vaterpolskog saveza Primorsko-goranske županije. Pomogao je u osnivanju Vaterpolo kluba “Crikvenica”.

Memorijal je namijenjen igračima do 15 godina starosti (rođeni 2004. i mlađi uz mogućnost korištenja dvojice igrača rođenih 2003.). Ove godine je svoj nastup potvrdilo šest ekipa: Primorje, Opatija, Pula, Palada, ženska ekipa Tribes (iz irskog Galway-a) i domaćin VK Crikvenica. Momčadi će biti podijeljene u dvije skupine, dok će utakmice suditi treneri.

Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice, te se ovim putem zahvaljujemo na pomoći u organizaciji ovog turnira za mlade.

error: Content is protected !!