Kako do novca uz pomoć zlata?

Auro Domus uvijek ima rješenja, jedno od njih zove se zalog zlata

CRIKVENICA Vremena su danas prilično izazovna. Svakim danom svjedočimo sve većim poskupljenjima, a mnogim je obiteljima sve teže dočekati iduću plaću. U međuvremenu treba platiti režije, hranu i svakodnevne potrepštine. Djeci je svako toliko potrebna nova odjeća i obuća, a školske i vanškolske obaveze također pritišću kućni budžet. Svaka se obitelj na svoj način suočava s mnogobrojnim financijskim izazovima.

– Sve je poskupilo, a plaće su nam ostale iste. Još nekako i izguramo do kraja mjeseca, ali neki veći troškovi predstavljaju problem. Evo, ovaj mi je mjesec potrebno dodatnih 5.000 kuna za popravak automobila. On mi je nužno potreban zbog odlaska na posao, ali mi “fali” do iduće plaće, kazuje naša sugovornica iz Crikvenice.

Kaže kako ju prijateljice nagovaraju da proda zlatni nakit kojeg ne nosi. Neke od njih su tako u poslovnici za otkup zlata brzo i jednostavno došle do potrebnog novca. No, ona najradije svoj nakit ne bi prodavala.
– Neke zlatne lančiće baš često nosim, a nekoliko narukvica i dva prstena draga su mi uspomena od majke i pokojne bake, kaže i dodaje kako vjeruje da će dosta brzo moći doći do tih potrebnih novaca, pa bi joj bilo žao zauvijek se odreći svog zlatnog nakita.

Zalog zlata se pokazao kao idealno rješenje ovog trenutnog financijskog raskoraka u kojem se našla naša sugovornica. Uslugu zaloga zlata nudi Auro Domus, najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima s poslovnicama diljem zemlje. Proces zaloga je vrlo jednostavan i brz, a uključuje besplatnu i neobvezujuću procjenu zlatnog predmeta.

Poslovnica Auro Domusa Crikvenica

Stoga je Crikveničanka posjetila poslovnicu Auro Domusa na adresi Trg Stjepana Radića 1. Bila je zadovoljna dobivenom ponudom te je odmah na licu mjesta, nakon potpisa ugovora, dobila gotovinu. Od isplaćenog iznosa uplatila je rezervaciju svojih zlatnih predmeta, koji su ostali u Auro Domusu na osiguranoj pohrani.
– Rekli su mi da se po svoj nakit mogu vratiti i otkupiti ga natrag do dogovorenog roka, odnosno kad budem željela. Vjerujem da ću do potrebnog novca doći u predviđeno vrijeme, pogotovo zato što su ti rokovi fleksibilni. Na ovaj će način moje drage uspomene ostati u mom vlasništvu, a uz njihovu sam pomoć uspjela brzo i jednostavno doći do prijeko potrebne gotovine, zadovoljno zaključuje.

Za sve informacije vezane uz zalog zlata možete posjetiti najbližu poslovnicu Auro Domusa, nazvati besplatni broj telefona 0800 73 72 ili poslati upit na info@aurodomus.com