Klapa Tić putuje na MIK pjesmom Srce je srićno

MIK ove godine gostuje u Kastvu, Malinskoj i Rijeci

TRIBALJ Klapa Tić će i ove godine zapjevati na MIK-u i time nastavlja niz uspješnih nastupa na popularnom festivalu. Podsjetimo, klapa je na MIK-u postizala lijepe uspjehe svojim samostalnim nastupima kao i nastupima uz druge soliste. Publika ih je prošle godine svojim glasovima nagradila trećim mjestom, a skladba “Na ovoj punti” i danas se često sluša.

Ove godine klapa će na festivalskim večerima izvoditi skladbu istog autorskog tima. Skladbu “Srce je srićno” potpisuje Robert Grubišić kao autor glazbe i koautor aranžmana zajedno sa Ivanom Ninom Načinovićem te Vjeko Alilović kao tekstopisac. Klapa Tić vjeruje da će ostaviti trag na festivalskim večerima u Kastvu, Malinskoj i Rijeci jer je skladba “prava domaća pjesma, puna topline, lijepih slika i pozitivnih poruka”.

Klapa Tić djeluje pod KUD-om TIĆ čiji je predsjednik Mario Kružić, umjetnički voditelj je Ivan Nino Načinović, a klapu čine: Andrej Pobor (prvi tenor), Dalibor Papić, Ivica Grbčić, Dino Belobrajić (drugi tenor), Goran Cerović, Nikola Knez (bariton), Boris Glavan, Branko Bruketa (bas).