Knjižnična plaža u Senju prepuna djece

Kazališnom predstavom u Gradskoj knjižnici Senj započeo je ovogodišnji ciklus ljetnih radionica i druženja za djecu “Srijeda za 5”

SENJ Kazališnom predstavom u Gradskoj knjižnici Senj započeo je ovogodišnji ciklus ljetnih radionica i druženja za djecu “Srijeda za 5”. Radionice vode ravnateljica senjske knjižnice Ana Prpić Rogić, knjižničarka Ivana Podolšak, a ovoga ljeta pridružit će im se i likovna umjetnica Zrinka Ostović. Radionice svake godine pobuđuju sve veći interes djece.
“Na našu knjižničnu plažu doslovce ni iglica nije mogla stati, djeca su nas posjetila u velikom broju kako bi uživala u zabavnoj i poučnoj predstavi zagrebačkog kazališta “Smješko” pod nazivom “Znakovi za najmanje” Sjajna Mirta Zečević i njezina “prometna ekipa” djeci su na zanimljiv i veseo način predstavili prometna pravila pa smo svi zajedno mnogo toga naučili i ponovili o prometu uz naglasak da u prometu moraju biti jako pažljivi i pješaci i vozači”, rekla je ravnateljica Prpić Rogić dodajući kako su djeca aktivno sudjelovala u predstavi te velikim pljeskom ispratila divnu predstavu koja je ispunila sva očekivanja i voditeljica i djece. 

Ravnateljica je zahvalila djeci na dolasku i pozvala ih na sljedeću radionicu “Ljeto, ljeto svuda oko nas” u srijedu 17. srpnja s početkom u 11 sati.

“Bit će čitanja, razgovora i igara s temom ljeta i mora, a izrađivat ćemo i ukrase s morskim i ljetnim motivima. Uz to, voditeljicama Ivani i Ani pridružit će se i naša draga kolegica i umjetnica Zrinka Ostović koja će s djecom voditi radionicu stripa s morskom tematikom”, uputila je poziv na još jedno zanimljivo druženje ravnateljica.

error: Content is protected !!