Maske dobili najugroženiji i interventne službe, krajem tjedna nova pošiljka

Nova isporuka se očekuje se krajem tjedna. Podjelu će organizirati mjesni odbori

BRIBIR Vinodolska općina je nabavila zaštitne maske. Ne mogu se u potrebnoj količini odjednom isporučiti te se dijele parcijalno, kako stižu. Dio maski je već podijeljen i to svim članovima interventnih službi odnosno operativnim snagama DVD-a Bribir, djelatnicama programa Pomoći u kući te dijelu najosjetljivijeg stanovništva.

Akciji šivanja zaštitnih maski na inicijativu Gradskog društva Crveni križ, Novi Vinodolski odazvao se i velik broj stanovnica Vinodolske općine koje su svojim dobrovoljnim radom i većem broju zašivenih maskica pridonijele zaštiti stanovništva od širenja koronavirusa.

Isporuka novih pošiljki zaštitnih maski očekuje se krajem tjedna. Podjelu će organizirati mjesni odbori, a o načinu i distribucije stanovništvo će se pravovremeno informirano. Maske su za višekratnu uporabu, što znači da su perive i mogu se iskuhavati. Nabava zaštitnih maskica je jedna od interventnih mjera kojom Stožer civilne zaštite Vinodolske općine i Vinodolska općina doprinosi zaštiti stanovništva u suzbijanju širenja koronavirusa.

error: Content is protected !!