Počinje podjela maski po kućama u Crikvenici

Na vidljiva mjesta (ograde, vrata, kvake..) treba ostaviti običnu vrećicu u koju će vatrogasci, Crveni križ, Pomoć u kući, Eko Murvica, VIO i volonteri staviti maske

CRIKVENICA Zaštitne maske Grad Crikvenica jutros je podijelio najpotrebitijima, a poslije podne kreće podjela maski po kućama. U podjeli će sudjelovati DVD i JVP Crikvenica, Gradsko društvo Crvenog križa Grada Crikvenice, Pomoć u kući, Grad Crikvenica, Eko Murvica, VIO Žrnovnica Crikvenica-Vinodol te volonteri. Maske će se dijeliti nekoliko dana.

“Molimo za strpljenje, pokušat ćemo doći do svakog građana bez bliskog kontakta. Zbog brže i efikasnije podjele, molimo sve one koji imaju potrebu za maskama da na vidljiva mjesta (ograde, vrata, kvake..) istaknu običnu vrećicu u koju će naši volonteri staviti maske.

Molimo da nas u ovom trenutku ne zovete jer će podjela ići prema svima, a eventualne nedostatke ćemo pojedinačno rješavati nakon sveukupne podjele o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Isto tako, molimo da masku prije uporabe prokuhate, osušite i ispeglate te je važno znati da je maska prije svega mjera prevencije i kao takva nije apsolutna zaštita od bolesti.

error: Content is protected !!