Matea i Rino obradili hit Poljubi me za kraj, zadovoljan i Silente

Matea Dujmović iz Baške i Rino Petrović iz Kraljevice upoznali su se u showu “The Voice”, a ideja o obradi rodila se spontano

KRALJEVICA Matea Dujmović iz Baške i Rino Petrović iz Kraljevice snimili su obradu pjesme grupe Silente ”Poljubi me za kraj”. Matea i Rino upoznali su se u showu “The Voice”, našli se u istom timu u nokaut fazi. U proteklih sedam godina rodilo se prijateljstvo, a ove se godine spontano rodila ideja za cover.
– Jednostavno sam pitao Mateu bi li sa mnom snimila pjesmu “Poljubi me za kraj” grupe Silente, čiji rad pratim od prvog njihovog pojavljivanja u javnost. Matea je pristala bez imalo razmišljanja. Dosadašnje reakcije su izvrsne, čak nas je i sam Silente podijelio na svom Instagram profilu, otkriva Rino kako se ideja pretočila u uspješnu priču.

Audio je snimljen u Rinovom kućnom studiju, a mix i master napravio je Tino Margan koji je zaslužan i za snimanje i montažu videa. Kadrove dronom snimio je Ivan Petrinić.
Matea je članica benda “Sarah&The Romans”‘, a ljeto će provesti radno kao članica trija sa Mateom Žmakom (klavijature) i Antonijom Krištofićem (vokal).
– Moje ljeto će također biti radno, najviše sa grupom Venus, čiji sam član šest godina, a bit će i nekoliko akustičnih svirki u samostalnom aranžmanu i sa gitaristom Sergijom Kovačićem.

error: Content is protected !!