Na otočiću San Marino oženili se Kinezi

Zaljubljeni kineski par izrekao je svoje “da” u Novom. Tako se obistinjuje najava da Novi Vinodolski postaje destinacija za vjenčanja, s romantičnim otočićem kao glavnim adutom. Lu Yu i Zhang Wenjie zauvijek će pamtiti otočić San Marino, a slike iz malog Novog Vinodolskog sigurno će oduševiti veliku Kinu

Novi Vinodolski – Na otočiću San Marino u Novom Vinodolskom zaljubljeni kineski par izrekao je svoje “da”. Tako se obistinjuje najava da Novi Vinodolski postaje destinacija za vjenčanja, s romantičnim otočićem kao glavnim adutom. Lu Yu i Zhang Wenjie zauvijek će pamtiti otočić San Marino, a slike iz malog Novog Vinodolskog sigurno će oduševiti veliku Kinu.

Organizaciju i dekoraciju vjenčanja odradila je agencija Wedding2book iz Rijeke na preporuku prijatelja Martina Štokića i njegove supruge Chen Tianjiao koji i sami profesionalno fotografiraju vjenčanja na kineskom tržištu. Buduća suradnja Agencije wedding2book i uniQat-a sasvim sigurno će iznjedriti još brojna druga atraktivna vjenčanja na hrvatskoj obali. Iako se možda naočigled čini jednostavnim zadatkom organizirati vjenčanje za kineski par, posao ipak nije rutina.

“Prilikom organizacije je potrebno voditi računa o očekivanjima klijenata koja su već u samom početku značajno drugačija prvenstveno zbog kulturoloških i tradicijskih razlika dvaju kontinenata. Ovo vjenčanje pokazalo je da smo itekako savladali sva njihova očekivanja, a ono što slijedi za Lu Yu i Zhang Wenjie jest tradicionalno kinesko vjenčanje po njihovom povratku u Peking. Tada će okupljenima prikazivati ceremoniju održanu na otoku, ljepotu dekoracije i sve što su proživjeli u intimnom činu vjenčanja. Nisu ni slutili kako će kvarnerski otočić samo na jedan dan, ali najvažniji dan njihovog zajedništva, postati vječna uspomena ljubavi. S pravom možemo zaključiti kako je San Marino sa svojom kapelicom od ove subote poslao romantičnu razglednicu u daleku Kinu”, ističu u agenciji Wedding2book dodajući da je otočić San Marino postao jedna od zanimljivijih lokacija za vjenčanje na čitavom
Jadranu.

U Novom je kineski par odradio ceremoniju za svoju dušu, a u Kini će morati prirediti tradicionalno vjenčanje. Znate kako je s rodbinom i tradicijom. Možda je najzanimljivije da mladoženja i svita moraju provaliti vrata da bi došli do djeveruše. U pravom smislu riječi. No, ni tada nisu odradili posao do kraja. Nakon provaljenih vrata moraju ispuniti sve zadatke koje će pred njih postaviti djeveruše. Tada se pije čaj s roditeljima mlade, a potom i čaj s roditeljima mladoženje. Očito je jednostavnije bilo na otočiću San Marino.

error: Content is protected !!