Nekoliko savjeta za uređenje kućnog radnog prostora

Poboljšajte svoju produktivnost urednošću radnog mjesta

Čist, organiziran radni prostor može poboljšati vašu produktivnost, a izbjegavanje i rješavanje nereda smanjuje tjeskobu kod ljudi. Stoga, kako bi se uopće spriječila ta situacija, postoje mnogi jednostavni savjeti o organizaciji radnog prostora. Dizajnerica interijera Nina Jović ponudila je korisne savjete.

Jednostavni i vizualno privlačni dodaci
Osjećat ćete se puno bolje ako je vaš radni prostor organiziran, a još bolje ukoliko su ti dodaci vizualno ugodni vašem oku. Kad je riječ o njima, neka oni budu jednostavni i u potrebnoj količini. Na primjer, držači za olovke, mape i košare za organizaciju papira neki su od baznih i potrebnih dodataka kako biste svoj radni prostor držali funkcionalnima većinu vremena. Jednostavne i čiste boje najbolji su izbor kod uređenja radnog prostora, s obzirom da odaju dojam čistoće i urednosti.

Police
Odličan dodatni prostor su police, za koje uvijek ima mjesta ukoliko nema za ormare. Ovisno o količini dostupnog prostora, mogu se iskoristiti zidne ili podne police. Savršene su za organizaciju knjiga, i pokoji ukrasni dodatak koji će uljepšati radni prostor.

Funkcionalan radni stol
Pri biranju radnih stolova, gledajte da ima ladice za pohranu, ili prostor za odlaganje stvari. Kada stol nudi takve mogućnosti, uvijek možete organizaciju dignuti na viši nivo i kupiti ukrasne košare i odjeljke za pohranu različitih uredskih stvari.

Iskoristite vertikalni prostor
Osim za police, vertikalni prostor možete iskoristiti kao mjesto za organizaciju putem zidnog kalendara, ili kao inspiraciju – različiti citati, slike koje potiču na motivaciju i razmišljanje uvelike mogu pomoći produktivnosti i ljepšem prostoru.

error: Content is protected !!