Niz događanja za blagdane – Prosinac ispunjen događanjima @ Novi Vinodolski

Zdravicu 2019. organiziraju Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog, Centar za kulturu Grada Novog Vinodolskog te Grad Novi Vinodolski, u suradnji sa Lovačkim društvima Košutnjak i Gradina te Udrugom prijatelja grožđa i vina.

NOVI VINODOLSKI Blagdanski prosinac u Novom Vinodolskom ispunit će se događanjima. Adventska događanja startaju u nedjelju 2. prosinca, paljenjem prve adventske svijeće na Trgu Vinodolskog zakona u 17 sati. Sljedeći vikend, u subotu 8. prosinca, na rasporedu je humanitarna smotra klapa u Domu kulture u 19 sati. Udruga prijatelja grožđa i vina Ružica Vinodola tradicionalno na Badnjak časti sugrađane. Na trgu Vinodolskog zakona u 10 sati ponudit će se srdele i vino.

Vrhunac blagdanskih događanja je prepoznatljiva Zdravica novoj godini. Na Silvestrovo će se održati osmo izdanje manifestacije koja već u podne, uz ispunjeni centar Novog Vinodolskog, pozdravi godinu koja će stići za 12 sati. Zdravicu 2019. organiziraju Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog, Centar za kulturu Grada Novog Vinodolskog te Grad Novi Vinodolski, u suradnji sa Lovačkim društvima Košutnjak i Gradina te Udrugom prijatelja grožđa i vina. Program počinje u  10 sati u centru Novog Vinodolskog, a u slučaju kiše seli u Domu kulture. Kao i svake godine, za 30 kuna se dobije novogodišnji paket: lovački gulaš, suvenir šalica i kuhano vino u neograničenim količinama. Očekuje se dolazak 4 tisuće posjetitelja. Na svoje će doći i najmlađi koji će u posebnom kutku imati svoj program. Za zabavu će se pobrinuti Igor Delač sa bendom.

error: Content is protected !!