Peđa Grbin dao podršku Kružiću u utrci za gradonačelnika Crikvenice

Predsjednik SDP-a je istaknuo da nema veće sreće za predsjednika stranke nego kad ima odličnog kandidata za izvršnu vlast u gradu kao što je Crikvenica

CRIKVENICA Predsjednik SDP-a Peđa Grbin posjetio je Crikvenicu i dao podršku kandidatu koalicije SDP-PGS za gradonačelnika Crikvenice Mariu Kružiću.

Grbin je istaknuo da nema veće sreće za predsjednika stranke nego kad ima odličnog kandidata za izvršnu vlast u gradu kao što je Crikvenica. Mario Kružić je mlad, obrazovan, dokazano sposoban u upravljanju, ali i pravi socijaldemokrat koji svoj svjetonazor živi 24 sata. I siguran sam da će istim žarom, energijom i ostvarivim ciljevima pokrenuti uspavanu Crikvenicu, naglasio je Grbin dodajući da je Kružić odabirom PGS-a kao koalicijskog partnera te suradnika i liste pokazao da je čovjek koji spaja, razgovara i razumije ljude.

Manestar, Grbin, Kružić, Ahmetović, Filipović i Đujić

Podršku Kružiću svojim su dolaskom dali politička tajnica SDP-a, saborska zastupnica i kandidatkinja za načelnicu Omišlja Mirela Ahmetović, kandidat SDP-a za gradonačelnika Rijeke Marko Filipović, izvršni tajnik SDP-a za Primorsko-goransku, Istarsku i Ličko-senjsku županiju Saša Đujić te član poslovnog odbora SDP-a i direktor kampanje Dino Manestar.

error: Content is protected !!