Počinje Crikvenica Cup

Turnir su najavili Grad Crikvenica, TZ Grada Crikvenice i Jadran

CRIKVENICA Dječaci od 8 do 13 godina iz 180 nogometnih klubova iz Hrvatske i inozemstva igrat će ovog vikenda u Crikvenici i okolici međunarodni dječji turnir Crikvenica Cup. Jadran i organizator turnira potpisali su ugovor o petogodišnjoj suradnji.
Dolazak više od dvije tisuće mladića iz cijele Hrvatske, kao i četiriju europskih zemalja, dobra je najava ovogodišnje glavne turističke sezone, poručuje direktorica TZ Grada Crikvenice Marijana Biondić. Crikvenica je uvijek bila dobar domaćin svim svojim gostima, a posebno me raduje dolazak mladića iz ostalih krajeva naše zemlje i drugih država iz kojih nam inače dolazi veliki broj sezonskih gostiju, rekla je crikvenička dogradonačelnica Ivona Matošić Gašparović.
Tvrtka Jadran potpisat će uoči ovog sportskog događaja ugovor o petogodišnjoj suradnji s Udrugom Crikvenica Cup koja je organizator turnira. Time ćemo organizatoru i mladim nogometašima koji nam dolaze iz naše zemlje i drugih država kojima je crikveničko-vinodolska rivijera zanimljiva i privlačna kao turistička destinacija, osigurati sve uvjete u budućnosti za ugodan boravak i uspješno natjecanje, rekao je predsjednik uprave Jadrana d.d. Goran Fabris.

error: Content is protected !!