Posebna ponuda za gurmane u restoranu Admiral u Velikom tjednu

Restoran Admiral u Marini Novi za Vas je pripremio kvalitetnu i tradicionalnu ponudu u skladu s blagdanom pred nama

NOVI VINODOLSKI U najljepšoj marini na Jadranu nalazi se terasa restorana Admiral sa koje u svakom trenutku možete vidjeti ljepotu staroga grada Novog Vinodolskog, te uživati u prekrasnom pogledu na jedrilice. Proljetni šušur se već polako uvukao u svaki kutak ove prekrasne marine.

Vrhunsko sljubljivanje hrane i vina, spoj hrvatske, moderne mediteranske kuhinje vođene novim chefom kuhinje natjerat će Vas da se još više zaljubite u ovo mjesto. I ovaj put restoran Admiral u Marini Novi za Vas je pripremio zaista kvalitetnu i tradicionalnu ponudu u skladu sa blagdanom koji je pred nama. Poznati restoran u Novom Vinodolskom, specijaliziran za tradicionalna jela na Vaš stol donosi jela od bakalara, šparoga ali i janjetine.

Tako će gosti restorana Admiral u Velikom tjednu od 12. travnja do 18. travnja moći isprobati Bakalar Pate Tris, iliti bakalar classic, sa tartufima i pikante bakalar. Svakako valja kušati Krem juhu od šparoga, salatu od šparoga ili fantastični Vinodolski brudet s palentom. Kolekciju privlačnih jela upotpuniti će rižotom “mantecato” s divljim šparogama i hrskavom pancetom i zaista savršenom kuhanom janjetinom s pireom od mrkve i sotiranih divljih šparoga.

Za ljubitelje slatkoga pripremili su slatku Primorsku košaricu.
Ovog Uskrsa dopustite da šef kuhinje restorana Admiral kuha za Vas.

Što se krije na a la carte jelovniku ovog poznatog vinodolskog restorana otkrijte klikom na link:
https://marinanovi.hr/wp-content/uploads/2021/06/ADMIRAL-Proljetna-karta-.pdf

Na najljepšoj terasi u Novom Vinodolskom skupa dočekajmo najveći kršćanski blagdan.
Ne propustite probati njihova najbolja jela do sada. Ovo je tek uvod u sezonu i sve ono što Vas očekuje.

 

error: Content is protected !!