Prijavite se na online edukaciju za iznajmljivače

Na edukaciji putem Zoom aplikacije dobit će se odgovori kako poslovati u kontekstu pandemije

CRIKVENICA Zbog velike zainteresiranosti i velikog broja upita iznajmljivača, Turistička zajednica Grada Crikvenice organizira besplatnu online edukaciju za male iznajmljivače s ciljem usklađivanja poslovanja s novonastalom situacijom. Edukacije će provoditi tvrtka Interligo – Savjetovalište.

S obzirom da TZ Grada Crikvenice od iznajmljivača dnevno primi mnogo upita vezanih za poslovanje i sezonu, na online edukaciji dobit će se odgovori na mnoga pitanja: kako pripremiti objekt u skladu s novonastalom situacijom, kako prezentirati smještaj u kontekstu pandemije, koje su administrativne promjene (mjere Vlade RH), čišćenje i dezinfekcija objekta, doček i ispraćaj gosta u doba pandemije, obraćanje starim gostima, što je sada dodatna ponuda…

Edukacija će se održati preko Zoom aplikacije, u srijedu (27. svibnja), s početkom u 17 sati. Edukacija će trajati oko 90 minuta.

Broj sudionika je ograničen. Prijava je obavezna, a prijaviti se možete na e-mail: tea@tzg-crikvenice.hr, najkasnije do sutra (utorak, 26. svibnja), do 14 sati, kako bi pravovremeno dobili poveznicu za uključenje na Zoom aplikaciju.