Prpić: ako Opatija ode u drugu ligu, Crikvenice je najbolja trećeligaška ekipa

Prvi tjedan nogometaši trenera Nehajeva Svasta trenirat će u Triblju jer se na Gradskom stadionu u Crikvenici završavaju radovi na sustavu navodnjavanja. Prvu prijateljsku utakmicu igraju 25. srpnja s Vinodolom

CRIKVENICA Nogometaši trećeligaša Crikvenice startali su s pripremama. Prvi službeni ogled čeka ih u predvečerje Vele gospe, 14. kolovoza. Odmjerit će snage s Krkom u polufinalu županijskog kupa.
U redove Crikveničana stigla su četiri nova imena. Dojučerašnji igrač Krka Edi Kurolt na prozivku je stigao na štakama. Sutra vadi punte koje je zaradio zbog zarezotine na koljenu. U Crikvenicu su se iz Orijenta vratila trojica Crikveničana s Krimeje. Antonio Rubčić, juniorski golman Matija Manestar te Marcelo Suden. Na popisu je 28 imena. Vjerojatno će dio kadra morati u neku drugu sredinu.

Novi igrači u društvu predsjednika Prpića i trenera Svasta

Prvi tjedan nogometaši Nehajeva Svasta trenirat će u Triblju jer se na Gradskom stadionu u Crikvenici završavaju radovi na sustavu navodnjavanja. Prvu prijateljsku utakmicu igraju 25. srpnja s Vinodolom. Slijede ogledni susreti s Gospićem, dva puta s Nehajom i Halubjanom.

Prpić i Svast

Sezona kreće u posljednjem tjednu kolovoza ili prvom tjednu rujna. Dugoročni cilj Crikvenice je nakon reorganizacije ući u treću ligu koja će se za dvije sezone opet igrati sa zagrebačkim klubovima. Predsjednik Marko Prpić najavljuje da će, ukoliko Opatija uđe u drugu ligu, Crikvenica imati najbolju ekipu u 3. HNL Zapad. Bit ćemo prvi, najavljuje predsjednik Prpić. Kolege iz uprave pogledali su predsjednika i apelirali na suzdržanost u izjavama, no Prpić je ponovio: bit ćemo najbolji.

error: Content is protected !!