Rijeka na Rujevici dočekuje Hajduk – Na Jadranski derbi već za 20 kuna

Rijeka na Rujevici dočekuje Hajduk – Na Jadranski derbi već za 20 kuna

FOTO: nk-rijeka.hr

Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od ponedjeljka do petak od 15 do 19 sati. U subotu, na dan utakmice, zapadna blagajna radit će od 12 sati, te istočna tribina od 13 sati

Rijeka – Nogometaši Rijeke dočekuju Hajduk (subota, 15 sati) u utakmici 21. kola Hrvatski telekom Prve lige. Na Jadranski derbi možete već za 20 kuna koliko košta ulaznica za sjevernu tribinu.

Naime, za ogled protiv Hajduka, sjeverna tribina bit će otvorena za sve navijače po cijeni po 20 kuna. Sjeverna tribina dosad je bila rezervirana za članove HNK Rijeka ili KN Armada, ali za subotnji ogled protiv Hajduka bit će dostupna za sve navijače.

Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od ponedjeljka do petak od 15 do 19 sati. U subotu, na dan utakmice, zapadna blagajna radit će od 12 sati, te istočna tribina od 13 sati.

Zbog pojačanog interesa za ulaznicama za predstojeću utakmicu kao i zbog primjedbi dijela navijača zbog promjene uvjeta prodaje, odnosno povoljnijih cijena određenih ulaznica iz HNK Rijeka su objavili dodatno pojašnjenje.

– HNK Rijeka, kao i svake godine, obilježava dane karnevala i tom prigodom časti svoje navijače. Tijekom ovogodišnjeg karnevala igraju se dvije domaće utakmice, Jadranski derbi 16. veljače i Derbi della Učka 1. ožujka. Kako za Jadranski derbi i inače vlada pojačan interes i u redovnoj prodaji se ulaznice za istočnu tribinu rasprodaju već u prvim danima, karnevalski popust u ovom slučaju vrijedi za sjevernu umjesto za istočnu tribinu kako je to uobičajeno. Za ove utakmice HNK Rijeka će uplatiti polovicu iznosa cijene za svaku prodanu ulaznicu i to kako smo već rekli, za Jadranski derbi za sjevernu tribinu te za utakmicu s Istrom za istočnu tribinu. Napominjemo kako ova pogodnost za kupovinu ulaznica nije pokrenuta s namjerom da se ikoga ošteti na bilo kakav način već naprotiv, s ciljem da se pruži jedna dodatna pogodnost našim navijačima tijekom trajanja karnevalskih dana, stoji u objavi na službenim stranicama kluba.

Cijene ulaznice možete pronaći ovdje

Ulaznice možete kupiti i online putem sljedećeg linka