Skupocjeni automobili “okupirat” će Novi Vinodolski

Šezdesetak automobila sutra će se parkirati ispred hotela Lišanj, a dok će Novljani rezgledavati vrijednu ergelu, sudionici projekta “Pink Wing” opustit će se na otočiću San Marino

NOVI VINODOLSKI U sklopu turističko-gastronomskog projekta “Pink Wing” sutra će u Novi Vinodolski stići šezdesetak luksuznih automobila. Između 14 i 16 sati moći će se razgledati skupocjenu ergelu ispred hotela Lišanj. Dok će Novljani uživati u pogledu na luksuzne automobile, 150 sudionika projekta će se od vožnje odmoriti na otočiću San Marino gdje će ih ugostiti Hotel Lišanj, Grad Novi Vinodolski, TZ Grada Novi Vinodolski i Centar za kulturu Grada Novog Vinodolskog.
“Pink Wing” će obići Zagreb, Opatiju, Cres, Mali Lošinj te turneju po Sjevernom Jadranu završiti povratkom u glavni grad. Koncept projekta “Pink Wing” i ideja kojom se organizatori vode je da se sudionike jedinstvene karavane u neobaveznom vikend druženju provede kroz turističke destinacije, da se posjete zaštićeni UNESCO spomenici, da se promoviraju gastronomske delicije podneblja uz autohtonu kuhinju te da se kroz druženje sudionika grade poslovni kontakti.
Karavana se spušta u Novi po cesti Fužine – Lič, a po dolasku u Novi Vinodolski policija će regulirati promet kako bi karavana u kontinuitetu došla do hotela Lišanj. Tako da će Novljani morati pokazati mrvicu strpljenja u prometu. No, zauzvrat dobivaju luksuznu promociju.

error: Content is protected !!