Štemberger naj strijelac, Imeraj i Šarković u vrhu

Napadač Bakra zabio je 5 golova u 4. ligi, a Imeraj i Šarković po 3 gola u 3. HNL Zapad

BAKAR Nakon 5. kola treće HNL Zapad najbolji strijelci klubova iz Hrvatskog primorja su Jeton Imeraj i Dino Šarković iz Crikvenice u 3. HNL Zapad. Imeraj i Šarković zabili su po 3 gola. Na vrhu trećeligaške ljestvice strijelaca su Dino Dukađin (Novigrad) i Dražen Pilčić (Grobničan) sa 6 golova. S time da je Dukađin realizirao jedan penal. Dva gola zabio je Lovro Tomljanović iz Naprijeda.

Šarković (Crikvenica)

Imeraj (Crikvenica)

 

 

 

 

 

U listu strijelaca, s po jednim golom upisalo se 7 igrača Crikvenice: Mario Alilović, Martin Bogdanić, Josip Buršić, Ivan Butorac, Tin Lagumdžija, Antonio Mazzarolli i Moreno Merle. Dakle, iz redova trećeligaškog lidera u 5 kola se u liste strijelca upisalo čak 9 igrača. Po jedan gol zabili su Luka Barišić i Marino Franko (Naprijed), Ivan Biškupović, Matej Prizmić i Lucijan Tomac (Nehaj), Davor Paić, Vedran Pećanić i Patrik Srzentić (Vinodol). S bijele točke po jednom su bili precizni Željko Tomić (Vinodol) i Jakov Mioč (Naprijed).

Tomljanović (Naprijed) – 2 gola

Pičuljan (Kraljevica) – 2 gola

 

 

 

 

 

 

Andrea Štemberger iz Borca dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca 4. NL Nogometnog saveza Rijeka. Štemberger je zabio 5 golova za Bakrane. Zanimljivo, 4 gola s bijele točke. Najbolji bakarski strijelac dijeli prvo mjesto s napadačem Gospića Goranom Lovrićem koji je zabio 2 gola iz penala. Dva gola zabio je Ivan Pičuljan (Kraljevica), a po jedan gol zabili su njegovi klupski suigrači Marijan Marušić, Krsto Sotošek i Filip Znamenaček. Jednom su se u listu strijelaca upisali Bakrani Jakov Nemetz i Karlo Žeželić.