Sutra počinju upisi u senjski vrtić

Upisi traju do 30. svibnja

Senj – Prijave za upis djece u Dječji vrtić Travica Senj podnose se od 16. do 30. svibnja 2019. godine od 8 – 14 00 sati kod pedagoginje vrtića. U vrtić se upisuju djeca s navršenih godinu dana života do 31. kolovoza tekuće godine, do polaska u osnovnu školu. U pedagoškoj 2019/20. godini provodit će se 10-satni ili cjelodnevni program, 6-satni ili poludnevni program te kraći program predškole, za koji se upisi obavljaju u rujnu.

Za novoprijavljenu djecu, uz prijavu za upis, roditelji trebaju dostaviti i dodatne izvatke, potvrde i rješenja. Za djecu koja su polaznici vrtića, potreban je samo zahtjev za nastavak korištenja usluga. Obrazac, uz koji će roditelji dobiti i privolu za potpis , dobivaju se kod odgajatelja djeteta od 13. do 24. svibnja.

Roditelji, koji su prošle godine podnijeli zahtjev za vrtić – jaslice, a nisu primljeni, trebaju ponovno podnijeti zahtjev s potrebnom dokumentacijom. Rezultati upisa objavit će se na oglasnoj ploči u prostoru u kojem borave u Osnovnoj školi S. S. Kranjčevića i na web stranici dječjeg vrtića tijekom lipnja. Obavijesti o potrebnim dokumentima, kao i sve dodatne informacije, roditelji mogu dobiti u Dječjem vrtiću Travica ili na tel. 099 496 82 99.

error: Content is protected !!