Traže se volonteri za srpanjske dječje kreativne radionice u Senju

Ljetne radionice „A što da radim?“ Obiteljski centar Senj organizira već desetak godina

Senj – Centar za socijalnu skrb Gospić – Podružnica obiteljski centar Senj traži volontere za rad u kreativnim radionicama za djecu tijekom srpnja.

„Iskustvo u radu s djecom nije nužno, ali je poželjno ukoliko ste spremni pokloniti dio vašeg vremena kako biste s djecom podijelili svoje iskustvo, znanje i vještine u likovno – kreativnom izražavanju. Iskusni stručni tim Podružnice Obiteljski centar pružit će vam podršku i vođenje tijekom provedbe aktivnosti“, poziva predstojnica Obiteljskog centra Suzana Svetić.

Ljetne radionice „A što da radim?“ Obiteljski centar vrlo uspješno organizira već desetak godina. U radu radionica sudjelovalo je mnoštvo djece iz Senja, ali i Zagreba, Rijeke te drugih gradova, dok su na školskim praznicima. Uz kupanje, sunčanje i igru, djeca su u zanimljivim radionicama vrlo sadržajno i kreativno provela dio svog slobodnog vremena. Kako bi se te, hvale vrijedne, aktivnosti nastavile i ovoga ljeta, potrebna je pomoć volontera. Svi koji se žele dodatno informirati i saznati više o volontiranju, mogu se javiti osobno u Podružnicu Obiteljski centar Senj, Juriše Orlovića 2 ili na telefon 053/882 – 122.

error: Content is protected !!