TZ Grada Bakra nagrada Golden INTERSTAS 2020

Turistička zajednica i gradonačelnik nagrađeni su za vrlo kreativna profesionalna postignuća i izvrsnost u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti i kulture Bakra

BAKAR Turistička zajednica Grada Bakra osvojila je međunarodnu turističku nagradu Golden INTERSTAS 2020., čime si je osigurala mjesto u međunarodnom klubu zaslužnih za turizam. Potaknuto dugogodišnjim nastojanjima i aktivnostima TZ Grada Bakra, a na inicijativu Šime Strikomana, Međunarodno povjerenstvo turističkih novinara, predložilo je i podržalo kandidaturu TZ Grada Bakra, a gradonačelnika Bakra i predsjednika Turističkog vijeća TZ Bakra Tomislava Klarića za Posebno priznanje INTERSTAS 2020.

Otvaranje Margaretinog leta

U kandidaturi se spominju vrlo kreativna profesionalna postignuća i izvrsnost u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti i kulture Bakra, unatoč svim ovogodišnjim problemima s koronavirusom. Ocjena je da je time TZ Grada Bakra dala zapaženi doprinos ukupnosti turizma Grada Bakra, a time i Hrvatske u cijelosti.

Interpretacijske šetnje

“Iznimno smo ponosni na osvojenu nagradu za izvrsnost u turizmu. Ova nagrada veliko je priznanje cijelom našem timu i kruna za sav uloženi trud i entuzijazam u sve što radimo, što je na koncu i dovelo do osvajanja ove prestižne međunarodne turističke nagrade. Ovom prilikom zahvalila bih se svim svojim suradnicima koji su sudjelovali u izgradnji naše turističke priče i što su svojom predanošću i profesionalnošću doprinijeli osvajanju ove vrijedne nagrade, što je samo potvrda tome da kad se srcem radi, rezultati ne mogu izostati”, naglasila je direktorica TZ Grada Bakra Sonja Jelušić Marić.

Dodjela nagrade u Solinu

Međunarodni festival turizma, turističkog filma, krajobraza 27. INTERSTAS, održat će se 11., 12. i 13. studenog u Solinu. Posljednjeg dana dijele se i nagrade. Cjelokupna manifestacija, predstavljanje laureata i prateća događanja, održava se uz potporu FIJET, FEST, ITCO, AEFP, CiB/svjetskih i europskih resornih asocijacija u turizmu, turističkom novinarstvu, filmu, krajobrazu. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Splitsko-dalmatinske županije i Grada Solina, te visokim pokroviteljstvom Hrvatskog sabora i predsjednika Republike Hrvatske.

 

error: Content is protected !!