VIDEO Čandrlić: s novim projektima u Kraljevici u novi mandat

Čandrlić je bio neumoran, nije nam dao mira i uvijek je imao pripremljene projekte, pohvalio je ministar Butković gradonačelnika Kraljevice najavljujući gradnju nove luke Črišnjeva

KRALJEVICA Aktualni gradonačelnik Kraljevice Dalibor Čandrlić ide po novi mandat, najavio je u tek uređenom atriju dvorca Frankopan uz podršku HDZ-ovih dužnosnika, ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, kandidata za župana Primorsko-goranske županije Garija Cappellija te gradonačelnika Bakra i saborskog zastupnika Tomislava Klarića.
Butković je istaknuo da su Čandrlićevi rezultati impresivni, da je sa svojom ekipom pokrenuo niz projekata, s malim proračunom, ali uz veliku suradnju s državom i pomoć iz EU fondova. Možemo biti ponosni na učinjeno u četiri godine u Kraljevici, dodao je Butković.
– Čandrlić je bio neumoran, nije nam dao mira i uvijek je imao pripremljene projekte, naglasio je Butković te najavio gradnju nove luke Črišnjeva.

Cappelli je rekao da je nevjerojatno što se se u Kraljevici napravilo u četiri godine. Od grada koji je stagnirao, Čandrlić je napravio grad kvalitetnih projekata.

Kandidat za gradonačelnika je istaknuo da je prije četiri godine zatekao proračun od 17 milijuna kuna, uz kreditne obaveze od dva i pol milijuna kuna. U četiri godine mandata realizirali smo 70 projekata vrijednih 88 milijuna kuna, a pred nama je 12 EU projekata, najavio je kandidat HDZ-a rekavši da bez podrške Vlade Grad Kraljevica ne bi mogao krenuti u sve te projekte.

Klarić je podsjetio da je bivša lokalna vlast amenovala zatvaranje brodogradilišta, a da je aktualna vlada vratila brodogradilište u Kraljevicu. Razliku između “mi i oni” čine naši projekti koji je ostaju na obećanjima.

error: Content is protected !!