VIDEO Igor Bišćan i Ivan Lepinjica najavili Jadranski derbi – Vjerujemo da uz pomoć navijača možemo do pobjede

VIDEO Igor Bišćan i Ivan Lepinjica najavili Jadranski derbi – Vjerujemo da uz pomoć navijača možemo do pobjede

FOTO i VIDEO: nk-rijeka.hr

– Pod određenim smo pritiskom da moramo ostvariti dobar rezultat. Bodovno smo nešto zaostali za vrhom i što više vrijeme prolazi bez pobjede to utječe na atmosferu. Svjesni smo toga, spremit ćemo se i napravit ćemo sve da osvojimo tri boda, rekao je Bišćan

Rijeka – Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Hajduk (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) u 154. Jadranskom derbiju. Nakon što su završili put u Europskoj ligi, Rijeka se okreće prvenstvu u kojem kreće u lov na bodove za priključak u sam vrh.

– Nema potrebe objašnjavati koliko je važna utakmica, za nas i navijače. Igramo protiv ekipa koja je prva na ljestvici i u zamahu. Reprezentativna pauza nam je dobro došla da se spremimo. Vjerujemo da ćemo biti spremni da odigramo jako dobru utakmicu i onda je pobjeda puno bliže. Računamo na veliku podršku navijača i, uz pomoć njih, vjerujem da ćemo se veseliti u nedjelju, rekao je Igor Bišćan u najavi utakmice.

– Pod određenim smo pritiskom da moramo ostvariti dobar rezultat. Bodovno smo nešto zaostali za vrhom i što više vrijeme prolazi bez pobjede to utječe na atmosferu. Svjesni smo toga, spremit ćemo se i napravit ćemo sve da osvojimo tri boda, rekao je Bišćan.

Jedna od uzdanica u veznom redu bit će Ivan Lepinjica.

– Čeka nas jako teška utakmica, pripremali smo se u reprezentativnoj stanki. Ako budemo na sto posto, uz pravu podršku navijača, imamo velike šanse osvojiti sva tri boda, ustvrdio je Ivan Lepinjica.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0o6dSjM6eok[/embedyt]