Dječji vrtić Fijolica – vrtić na daljinu

Odlučili smo negativne osjećaje zamijeniti produktivnošću te nastaviti tamo gdje smo stali, samo ovoga puta virtualno, ističu u novljanskom vrtiću

NOVI VINODOLSKI U želji da se održi komunikacija s djecom tijekom korona virusa, Dječji vrtić Fijolica Novi Vinodolski, osmislio je program online aktivnosti. Ponuđeni sadržaj je interaktivan te pomno pripremljen od strane odgajatelja i stručnih suradnika koji su vodili računa o različitim dobnim skupinama, psihosocijalnim i razvojnim karakteristikama djece.

Odlučili smo negativne osjećaje zamijeniti produktivnošću te nastaviti tamo gdje smo stali, samo ovoga puta virtualno, ističu u vrtiću.

“Iako djeca trenutno ne borave u vrtiću, pokušali smo dio uobičajene vrtićke atmosfere prenijeti u naše video uratke. Vodili smo se mišlju da materijali za aktivnosti budu lako dostupni u svakom kućanstvu, jednostavni, provjereno zanimljivi djeci i da ne iziskuju mnogo vremena za pripremu. Navedeni sadržaj dostavljat će se roditeljima pomoću ustaljenih internetskih kanala koji se već koriste u komunikaciji s njima, dok će dio aktivnosti biti prikazan na našoj web stranici (http://www.dv-fijolica.hr/vrtic-na-daljinu/“, poručuju iz vrtića.

Cilj nam je zadržati povezanost i odnos s našim najmlađim korisnicima i njihovim obiteljima, s vrtićem kojeg djeca poznaju i u koji rado dolaze. Smatramo da će personalizirani sadržaj, popraćen dobro poznatim licima naših odgajateljica, djeci i roditeljima olakšati boravak kod kuće i unijeti dio rutine koju su zbog novonastale situacije izgubili, kažu djelatnici Dječjeg vrtića Fijolica iz Novog Vinodolskog.

error: Content is protected !!