VIDEO/FOTO: Zdravica 2019. godini privukla 4 tisuće posjetitelja

Tradicionalno druženje ispunilo je osmi put centar Novog na silvestrovsko podne…

NOVI VINODOLSKI Novoj godini je u podne na Silvestrovo nazdravilo 4 tisuće Novljana i njihovih gostiju. Tradicionalna Zdravica Novoj ponovno je ispunila centar Novog Vinodolskog te uz pjesmu, ples, glazbu, vino, gulaš i kobasice ispratila 2018. i „dočekalo“ 2019. godinu. Po ugodnom vremenu, mnoštvo se po osmi put okupilo na Trgu Ivana Mažuranića, a ispunjen je bio i Korzo hrvatskih branitelja. Novi se zaista može pohvaliti da ima sreće s vremenom. Tek je jedne godine jaka bura ledila centar Novog na Zdravici.

U podne odbrojavanje, čestitka gradonačelnika Velimira Piškulića, vatromet i valcer. Za zabavu su bili zaduženi Igor Delač & Aura Band, a program je vodila Sandra Radiković. Posjetitelji su već navikli na novogodišnji paket na Zdravici. Za 30 kuna dobili su lovački gulaš ili kobasicu, suvenir šalicu i kuhano vino u neograničenim količinama. Novljanski lovci podvukli su crtu pod 3 tisuće porcija, a prigodan program imala su i djeca.

Organizatori Zdravice Novoj 2019 su TZ Grada Novog Vinodolskog, Centar za kulturu Grada Novi Vinodolski te Grad Novi Vinodolski u suradnji sa lovačkim društvima Košutnjak i Gradina te Udrugom prijatelja grožđa i vina.

Zdravica 2019. Godini Privukla 4 Tisuće Posjetitelja

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!